De spelers


Het theatergilde is 9 mensen groot: Wouter, Mike, Bart, Judith, Paulien, Rogier, Jeroen, Mariska en Tanja.
Onze coach is Madelène Veraa.

De spelers

Jeroen

Met deze man valt niet te sollen. Hij zegt wel overal ‘ja’ tegen, maar als je hem eenmaal op de spits drijft, dan onthult zich een waar vuurwerkspektakel. Voor wie niet van risico’s houdt: zorg voor vuurvaste kleding!

Bart

De enige rasechte kok van de club! Onbewogen maar haarscherp gooit hij daar waar het moet, wat peper, zout, kerrie of welk kruid dan ook in de soep om hem goed op smaak te houden. Dat maakt hem ook een goede schaker. Pas op: voor je het weet speelt hij je schaakmat!

Mike

In het Guinness Book of Records staat deze knuffelbeer te boek als beste teamspeler. Als een echte basketballer dribbelt hij mee met andermans woorden en zijn schijnbewegingen houden iedereen scherp. Een befaamde uitspraak van hem is: ‘scoren doe je nooit alleen’! Maar of die uitspraak nu van hem af komt…?

Wouter


Deze man heeft geen woorden nodig. Als een aanhankelijke baby brult en krijst hij of zijn leven er van afhangt. Iedereen, zonder uitzondering, wil dat dat ophoudt. Als je het humaan wilt doen, kan dat slechts op één manier…. Zijn zin geven. En zo geschiedde dat deze grote kleine man van iedereen wint!

Pauline

Dit is een echte backpacker. Het gevaar zit er wel in dat wanneer je met haar meegaat op avontuur, je ergens uit kan komen waar je niet wilt zijn!

Judith


Zij is net als een goede kauwgom. Smaakvol, elastisch en rustgevend, waardoor je er voortdurend op wilt kauwen.
Je wordt zenuwachtig wanneer je een tijdje zonder bent.

Rogier


Hij is de pater in ons midden. Met zijn zalvende stem weet hij mensen te verdoven, waardoor hij onverstoord zijn louche zaakjes kan uitvoeren.

Tanja

Ze is de analytische slager. Ze onderscheidt de pezige vette stukken perfect van de goede stukken vlees, maar schuwt het bijltje daarbij niet!

Mariska

Een roofdier, altijd op zoek naar een prooi! Meteen verorberen is saai. Er een beetje mee spelen is veel spannender.

Onze coach

Madelène Veraa

s